|     Meer informatie?      0416 - 23 50 23      info@car34.nl
9.6

Airco Reinigen

Last van een muffe lucht in de auto uit je airco? Dan kan uw auto een airco reiniging goed gebruiken! Car34 is dé specialist voor het onderhoud aan uw airco in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

 

In de luchtleidingen van het airco systeem hopen zich bacteriën op die tot nare luchtjes kunnen leiden en zelfs verkoudheid en allergieën kunnen veroorzaken. Wij adviseren u daarom om uw airco eens per jaar te laten reinigen. Wij raden u ook aan het pollenfilter, ook wel interieurfilter genoemd, te vervangen. Dat zorgt ervoor dat de buitenlucht schoner de auto binnenkomt. Pollen, stof en roetdeeltjes blijven achter in het filter en zorgt voor minder vervuiling in de auto.

 

Laat uw airco reinigen door een erkend specialist. Car34 kan dit snel en betrouwbaar voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over alarmproducten en bieden we u een service van hoog niveau. Heeft u onze recensies al bekeken?

Waarom je airco laten reinigen bij Car34?

 

Jarenlange ervaring in de auto- en alarmbranche
Alles onder één dak: aankoop & onderhoud
Een klanttevredenheid van 100% (Klik voor meer informatie)
Wij beloven duidelijkheid en heldere afspraken
Goede inbouw buiten het zicht
Aangesloten bij de BOVAG
Heerlijke koffie

Wat kost het airco reinigen bij Car34?

Het laten reinigen van uw airco bij Car34 kost €29,95 inclusief btw. Bij Car34 communiceren we heldere en eenduidige prijzen.

 

Maak nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord. Combineer het inbouwen van uw alarm ook met onderhoud aan uw auto. Vraag nu een offerte aan.

Afspraak maken voor het reinigen van de airco

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken door ons te bellen op 0416-235023. Toch liever per mail? Ook dat is geen probleem: mail naar info@car34.nl.