|     Meer informatie?      0416 - 23 50 23      info@car34.nl
9.6

Airco Service R1234Yf

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van het airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Car34 is dé specialist voor het onderhoud aan uw airco in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

 

Tijdens warme dagen zorgt uw goed gevulde airco voor een koele auto. Maar ook in de winter is het goed functioneren van uw airco van essentieel belang om van uw beslagen ramen af te komen. Het is verstandig om de airco van uw auto elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen met koudemiddel om te voorkomen dat uw airco “droog” loopt.

 

Laat uw airco onderhouden door een erkend specialist. Car34 kan dit snel en betrouwbaar voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over alarmproducten en bieden we u een service van hoog niveau. Heeft u onze recensies al bekeken?

Waarom je airco laten onderhouden bij Car34?

 

Jarenlange ervaring in de auto- en alarmbranche
Alles onder één dak: aankoop & onderhoud
Een klanttevredenheid van 100% (Klik voor meer informatie)
Wij beloven duidelijkheid en heldere afspraken
Goede inbouw buiten het zicht
Aangesloten bij de BOVAG
Heerlijke koffie

Wat kost het airco onderhoud bij Car34?

Bij Car34 communiceren we heldere en eenduidige prijzen, airco onderhoud met koudemiddel R1234Yf kost €239,- inclusief btw.

 

Maak nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord. Combineer eventueel uw afspraak met onderhoud aan uw auto. Vraag nu een offerte aan.

Afspraak maken voor het reinigen van de airco

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken door ons te bellen op 0416-235023. Toch liever per mail? Ook dat is geen probleem: mail naar info@car34.nl.