|     Meer informatie?      0416 - 23 50 23      info@car34.nl
9.6

Auto Alarm SCM Certificering & Herkeuring

Car34 is dé specialist voor het certificeren en keuren van uw alarm in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

 

Het hebben van een geldig SCM certificaat bij uw alarm is van groot belang. Het is een onderdeel dat je gemakkelijk vergeet. Maar vergis u niet, wanneer uw auto bij een diefstal of inbraak geen geldig SCM certificaat heeft, kan uw verzekeraar op grond daarvan beslissen de schade niet te vergoeden.

 

Zorg er daarom voor dat uw alarm tijdig wordt herkeurd. Car34 kan dit snel en gemakkelijk voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over alarmproducten en bieden we u een service van hoog niveau. Heeft u onze recensies al bekeken?

 

Certificering doen wij voor alle typen alarmen, dus ook voor de meest voorkomende typen: alarm klasse 3, alarm klasse 4 & 5 en alarm voertuigvolgsysteem.

Waarom SCM keuring en certificering bij Car34?

 

Jarenlange ervaring in de auto- en alarmbranche
Alles onder één dak: aankoop & onderhoud
Een klanttevredenheid van 100% (Klik voor meer informatie)
Wij beloven duidelijkheid en heldere afspraken
Binnen 30 minuten uw alarm gekeurd
Aangesloten bij de BOVAG
Heerlijke koffie

Wat kost een keuring en certificering bij Car34?

Het certificeren van uw autoalarm kost bij ons slechts € 44,95. Bij Car34 communiceren we heldere en eenduidige prijzen.

 

Het certificeren van uw alarm duurt ongeveer 30 minuten. Geniet ondertussen van een kop koffie, loop eens door onze showroom of kijk gerust mee.

 

Combineer het keuren van uw alarm ook met onderhoud aan uw auto. Zodoende hoeft u niet voor enkel de keuring naar onze werkplaats te komen.

Afspraak maken voor het keuren en certificeren van uw autoalarm

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken door ons te bellen op 0416-235023. Toch liever per mail? Ook dat is geen probleem: mail naar info@car34.nl.