|     Meer informatie?      0416 - 23 50 23      info@car34.nl
9.6

Auto Alarm Klasse 3 inbouw met Hellingshoekdetectie

Car34 is dé specialist voor het inbouwen van uw alarm met hellingshoekdetectie (voorheen genaamd klasse 3) in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

 

Het klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie is het meest ingebouwde alarm in Nederland. Dit type alarm kan vaak vanuit de fabriek al bij de auto worden ingebouwd. Bij Car34 kunnen wij voor u alarm klasse 3 inbouwen op zodanige wijze dat hij niet zichtbaar en vrijwel onmogelijk te ‘kraken’ is. Bovendien krijgt u na inbouw een officieel SCM certificaat waarmee u kunt aantonen dat uw auto is voorzien van een werkend en vertrouwd alarmsysteem, voor bijvoorbeeld de verzekeraar. Het klasse 3 alarm is met name bedoeld als inbraakpreventie, dit alarm heeft dan ook de volgende eigenschappen:

 

  • Startblokkering (het alarm blokkeert het starten van de auto)
  • Hellingshoekdetectie (wanneer auto bijvoorbeeld wordt getakeld)
  • Interieurbeveiliging (bij het betreden van de auto gaat het alarm af)
  • Omtrekbeveiliging (wanneer deur niet is geloten gaat het alarm af)
  • Noodstroomsirene (bij stroomsabotage wordt het alarm niet uitgeschakeld)
  • Tweede zender (extra autorisatie)

 

Laat uw alarm inbouwen door een erkend specialist. Car34 kan dit snel en betrouwbaar voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over alarmproducten en bieden we u een service van hoog niveau. Heeft u onze recensies al bekeken?

 

Inbouwen en certificeren doen wij voor alle typen alarmen, dus ook voor de meest voorkomende typen: alarm certificering, alarm klasse 4 & 5 en alarm voertuigvolgsysteem.

Waarom Auto Alarm Klasse 3 Inbouw bij Car34?

 

Jarenlange ervaring in de auto- en alarmbranche
Alles onder één dak: aankoop & onderhoud
Een klanttevredenheid van 100% (Klik voor meer informatie)
Wij beloven duidelijkheid en heldere afspraken
Goede inbouw buiten het zicht
Aangesloten bij de BOVAG
Heerlijke koffie

Wat kost het inbouwen van Alarm Klasse 3 bij Car34?

Het inbouwen van alarm klasse 3 in uw auto kost bij ons slechts € 729 inclusief btw. Bij Car34 communiceren we heldere en eenduidige prijzen.

 

Voor dit bedrag heeft u een hoogwaardig alarmsysteem van bijvoorbeeld de gerenommeerde merken Defa en Cobra, bouwen wij het vakkundig in buiten het zicht en ontvangt u het SCM-certificaat.

 

Maak nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord. Combineer het inbouwen van uw alarm ook met onderhoud aan uw auto. Vraag nu een offerte aan.

Afspraak maken voor het inbouwen van uw Alarm Klasse 3

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken door ons te bellen op 0416-235023. Toch liever per mail? Ook dat is geen probleem: mail naar info@car34.nl.