|     Meer informatie?      0416 - 23 50 23      info@car34.nl
9.6

Auto Alarm Klasse 4 & 5 Voertuigvolgsysteem inbouw

Car34 is dé specialist voor het inbouwen van uw alarm klasse voertuigvolgsysteem (voorheen genoemd klasse 4 & 5) in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

 

Het voertuigvolgsysteem klasse 4 en 5 alarm is geen vorm van preventie maar een track & trace systeem waarmee uw auto op afstand kan worden getraceerd. Het systeem wordt vaak gebruikt in combinatie met alarm klasse 3, dat wel fungeert als diefstal- en inbraakpreventie. Voor het inbouwen van klasse 4 en 5 gebruiken wij hoogwaardige systemen van gerenommeerde merken in combinatie met bijvoorbeeld Vodaphone Automotive. Het verschil van alarm klasse 5 ten opzichte van klasse 4 is de aanwezigheid van een meldkamer die melding ontvangt wanneer het alarm van de auto wordt geactiveerd. Het systeem is voorzien van een jammingsdetectie.

 

Laat uw alarm inbouwen door een erkend specialist. Car34 kan dit snel en betrouwbaar voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over alarmproducten en bieden we u een service van hoog niveau. Heeft u onze recensies al bekeken?

 

Inbouwen en certificeren doen wij voor alle typen alarmen, dus ook voor de meest voorkomende typen: alarm certificering en alarm klasse 3 inbouw.

Waarom Auto Alarm Klasse 4 & 5 Inbouw bij Car34?

 

Jarenlange ervaring in de auto- en alarmbranche
Alles onder één dak: aankoop & onderhoud
Een klanttevredenheid van 100% (Klik voor meer informatie)
Wij beloven duidelijkheid en heldere afspraken
Goede inbouw buiten het zicht
Aangesloten bij de BOVAG
Heerlijke koffie

Wat kost het inbouwen van Alarm Klasse 3 bij Car34?

Bij Car34 communiceren we heldere en eenduidige prijzen. Het inbouwen van Alarm Klasse 4 & 5 kost bij ons slechts € 789 inclusief btw. Bij Alarm Klasse 5 moet u tevens rekening houden met een maandelijks tarief voor de meldkamer.

 

Voor dit bedrag heeft u een hoogwaardig alarmsysteem van bijvoorbeeld de gerenommeerde merken Defa en Cobra, bouwen wij het vakkundig in buiten het zicht en ontvangt u het SCM-certificaat.

 

Maak nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord. Combineer het inbouwen van uw alarm ook met onderhoud aan uw auto. Vraag nu een offerte aan.

Afspraak maken voor het inbouwen van uw Alarm Klasse 4 & 5 voertuigvolgsysteem

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken door ons te bellen op 0416-235023. Toch liever per mail? Ook dat is geen probleem: mail naar info@car34.nl.