|     Meer informatie?      0416 - 23 50 23      info@car34.nl
9.6

Origineel Audi alarm inbouwen

Bent u op zoek naar een alarm inbouw specialist die voor een scherp tarief een origineel Audi alarm inbouwt? Dan bent u bij Car-Alarm34 aan het juiste adres.

 

Bij aanschaf van uw Audi vereist je autoverzekering vaak vanaf een bepaalde aanschafwaarde dat de Audi voorzien wordt van een (origineel) alarm, al dan niet met voertuigvolgsysteem. Zodoende weet de verzekeraar dat u minder risico loopt op diefstal, leegroof of braakschade. Uiteraard is dit ook voor u een prettig gevoel. Car-alarm34 is dé specialist voor het inbouwen van uw alarm. Wij specialiseren ons in de premium Duitse automerken zoals Audi en kennen uw auto dan ook als geen ander.

 

Als officiële CCV gecertificeerd alarmspecialist (voorheen Kiwa SCM), kunnen wij u volledig ontzorgen door het geven van advies op maat en een kundige installatie en montage van het alarmsysteem. Uiteraard zijn onze Audi alarmen en voertuigvolgsystemen voorzien van een kwaliteitskeurmerk, certificaat en garantie.

 

Laat uw alarm inbouwen door een erkend specialist. Car-Alarm34 kan dit snel en betrouwbaar voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis over alarmproducten en bieden we u een service van hoog niveau. Heeft u onze recensies al bekeken? Klik hier.

 

Inbouwen en certificeren doen wij voor alle typen alarmen, dus ook voor de meest voorkomende typen: alarm certificering, alarm klasse 4 & 5 en alarm voertuigvolgsysteem.

Waarom een origineel Audi alarm inbouwen en certificeren bij Car-Alarm34?

 

Jarenlange ervaring in de auto- en alarmbranche
Gespecialiseerd in Audi
Officiëel CCV gecertificeerd alarmspecialist
Alles onder één dak: aankoop & onderhoud
Een klanttevredenheid van 100% (Klik voor meer informatie)
Wij beloven duidelijkheid en heldere afspraken
Aangesloten bij BOVAG
Heerlijke koffie

Wat kost het inbouwen en certificeren van een Audi Alarm bij Car-Alarm34?

Afspraak maken voor het inbouwen van uw Audi alarm

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken door ons te bellen op 0416-235023. Toch liever per mail? Ook dat is geen probleem: mail naar info@car34.nl.

Maak nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord. Combineer het inbouwen van uw alarm ook met onderhoud aan uw auto. Vraag nu een offerte aan.